De foute bingoshow!

HILARISCH FAMILIEUITJE OF BEDRIJFSUITJE

HILARISCH FAMILIEUITJE OF BEDRIJFSUITJE

Vanaf 20 pers.
4 uur
55,00 p.p.
3-gangen Kienehoef menu
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Zijn jullie allemaal hoogbejaard, zijn de kussentjes op de stoeltjes zacht genoeg en staan de gehoorapparaatjes aan? Tijd voor de bingoshow! Wij maken bingo weer cool, vet en hip. Twee jonge presentatoren zullen je de show van je leven bezorgen. En niet alleen zij.. Iedereen wordt betrokken bij de grootste, meest grappige bingoshow van Nederland!
  • 2 presentatoren met gelikt outfit
  • Zeer interactief en hilarisch
  • Minimaal 10 kado’s en professionele materialen
WAT MOET JE WETEN?

WAT MOET JE WETEN?

Ten eerste dat je niet 1, maar 2 presentatoren voor je kiezen krijgt. Na de uitleg zullen zij los gaan. De machine start, de ballen gaan rollen en de eerste bingokaarten zullen worden uitgedeeld! Wie heeft als eerste alle cijfers doorgekrast (zonder vals te spelen) en kan luidkeels door de zaal roepen? BINGO!!
Nou zal je denken.. Dit is wel erg oubollig. Dan heb je misschien een punt.
Wij voegen er dan ook graag ‘opdrachtballen’ aan toe. En dit zijn niet zo maar opdrachten. Nee helaas. Dit zijn de meest foute opdrachten die je ooit gedaan zult hebben! Ghe ghe…
 
ONZE PRESENTATOREN HOUDEN VAN HUMOR

ONZE PRESENTATOREN HOUDEN VAN HUMOR

Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat.. Als er maar gelachen wordt, dat is wat zij willen. Ho let op! Soms kunnen zij ineens van gedachte veranderen. Hopelijk straffen ze jou niet, maar een vriend of collega van je:)
HEB JE NAAST BINGOBALLEN OOK ÉCHT BALLEN?

HEB JE NAAST BINGOBALLEN OOK ÉCHT BALLEN?

Tijd voor hilarische opdrachten dan. Wie weet welke foute kapsels bij welk fout persoon horen? Wie kan er het beste knikkeren? Of is er toevallig iemand in de zaal die bingobal ‘armpje drukken’ voor z’n kiezen krijgt? Bij iedere opdrachtbal is het de bedoeling dat je het opneemt tegen iemand anders in de zaal die hetzelfde bingocijfer op zijn of haar kaart heeft. Wie wint de strijd op het podium en mag het cijfer wegstrepen?
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond/ middag wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt! Ook bij deze avond/middag  is een 3-gangen diner en de drankjes inbegrepen in de prijs.