De vetste quiz van Nederland: gegarandeerd

DE VETSTE QUIZ VAN NEDERLAND

DE VETSTE QUIZ VAN NEDERLAND

Vanaf 30 pers.
4 uur
65,00 p.p.
6 gangen Borreldiner
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Na ontelbare quizzen gepresenteerd te hebben en na lange brainstormsessies hebben wij de leukste quiz van Nederland ontwikkeld. Zijn jullie er klaar voor?!
Met 2 presentatoren, 6 verschillende rondes en een hoge mate van interactie zorgen wij ervoor dat de gasten continue geboeid blijven. Geen seconde zal de quiz vervelen!
 
RONDE 1: ALGEMENE KENNIS

RONDE 1: ALGEMENE KENNIS

Tijd voor de algemene kennis ronde om lekker warm te draaien. Welk team heeft de meeste algemene kennis en zal ronde 1 winnen?
RONDE 2: WAAR OF NIET WAAR?

RONDE 2: WAAR OF NIET WAAR?

Iedereen is lekker warm gedraaid, tijd om een paar deelnemers naar het podium te halen! Iedere deelnemer krijgt van ons een verhaal wat hij of zij zo overtuigend mogelijk moet vertellen aan de zaal. Dit gebeurt door 3 willekeurige deelnemers. Aan de rest van de teams is het om te raden welk van de drie verhalen juist is. 
RONDE 3: FOTORONDE

RONDE 3: FOTORONDE

Spreekt voor zich. Verschillende foto’s komen voorbij op het scherm. Van logo’s tot bekende Nederlanders tot platenhoezen. Wie weet wat er op de foto’s getoond wordt?
RONDE 4: DOET IE 'T OF DOET IE 'T NIET?

RONDE 4: DOET IE 'T OF DOET IE 'T NIET?

De serieuze ronde is voorbij. Tijd om iedereen weer op het puntje van de stoel te laten zitten.
Welke voetballer is bereid om 50 x hoog te houden op het podium? En welke dame denkt een minuut lang 3 ballonnen in de lucht te kunnen houden zonder dat ze de grond raken? Aan de deelnemers de taak om te raden: doet ie ’t of doet ie ’t niet?
RONDE 5: NUTTELOZE FEITJES

RONDE 5: NUTTELOZE FEITJES

De algemene kennis is al in ronde 1 getest. Maar wie heeft de meeste nutteloze kennis?
Weet u bijvoorbeeld welk dier geen hersenen heeft?
RONDE 6: MUZIEKRONDE

RONDE 6: MUZIEKRONDE

Deze ronde is altijd leuk natuurlijk. Verschillende leuke nummers komen ten gehore. Wie is de artiest? Hoe heet de plaat? Of wie weet welke zin is weggelaten in de tekst?
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje competitie centraal staat. De quiz steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt! Tussen de verschillende rondes door kunnen jullie genieten van een 6 gangen borreldiner, waarbij de drankjes uiteraard weer zijn inbegrepen in de prijs.