Escaperoom

ESCAPEROOM

ESCAPEROOM

Vanaf 20 pers.
3 uur
59,50 p.p.
3-gangen Kienehoef menu
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Onze unieke escaperoom wordt ingericht in een van onze zalen. Wij toveren deze ruimte om tot een ‘live’ crimescene. Onze acteurs, audiofragmenten en eigen inboedel zorgen dat de groep zich in een ultiem maffiadrama wanen! Je kent de muren, je kent de inboedel en je kent de deur. Maar hoe openen jullie die koffer met 1 miljoen euro losgeld? Weten jullie op tijd te ontsnappen?!
CAN YOU ESCAPE?

CAN YOU ESCAPE?

Jullie zijn in de ruimte en alles lijkt zijn gangetje te gaan, totdat er hard op de deur wordt geklopt en er een overvaller binnenstapt. Jullie worden niet zomaar overvallen, nee jullie worden gegijzeld! Door wie dan? Wie is die overvaller en wat wil hij?! Dat blijkt allemaal tijdens de audio-fragmenten die de groep vervolgens te horen krijgt. Alles wordt dan duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat jullie makkelijk kunnen ontsnappen. Dat wordt namelijk een hele klus. Eén ding is zeker, jullie hebben maar één doel.. Can you escape?
SAMENWERKEN IS EEN 'MUST'

SAMENWERKEN IS EEN 'MUST'

Onze escaperoom is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Door de spanning, het oplossen van raadsels, puzzels en verschillende cryptogrammen is samenwerking een prioriteit!
De klok tikt als nooit tevoren. Zijn jullie stressbestendig, weten jullie de juiste taken te verdelen en samen te werken als één team?!
 
Deze unieke escaperoom is in 2016 verkozen als ‘uitje van het jaar’. Vele anderen gingen jullie al voor. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de voor jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. NO ESCAPE.
 
Is het gelukt om te ontsnappen? Wie deed dit het snelste? Welke groep gaat met de overwinning aan de haal?!
 
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Na deze spannende beleving  kan er nog heerlijk worden nagepraat tijdens het diner. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt! Ook bij deze avond/middag is een 3-gangen Kienehoef menu en de drankjes inbegrepen in de prijs.

‘So You Think You Can Escape?!’