Gek op Holland

GEK OP HOLLAND

GEK OP HOLLAND

Vanaf 20 pers.
4 uur
65,00 p.p.
6 gangen Borreldiner
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. Ga de strijd aan tijdens jullie bedrijfsuitje of dagje weg met de familie.
Gegarandeerd het meest lachwekkende uitje van Nederland! Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kent ik hou van Holland. Met petjes, sjaaltjes, beamer/tv, honderden vragen en doe-opdrachten kunnen wij jullie vertellen: dit wordt gezellig!
GEZELLIG VOOROP TIJDENS DIT BEDRIJFSUITJE, FAMILIEFEEST OF ANDER GROEPSUITJE!

GEZELLIG VOOROP TIJDENS DIT BEDRIJFSUITJE, FAMILIEFEEST OF ANDER GROEPSUITJE!

Bij ontvangst volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen. De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!
 
ONZE PRESENTATOR

ONZE PRESENTATOR

Onze presentator zorgt voor een oer gezellige quiz, waarbij gezelligheid voorop staat!
Zij voelen dan ook iedereen flink aan de tand. Wie is er goed in de schattingsronde, wie kan er spellen als een dolle stier en wie kan zichzelf het beste in bedwang houden als de spanning stijgt en de vragen in rap tempo voorbijkomen?
Het is onze hobby, en hopen dat jullie met ons de strijd aan durven.. Daar doen we het voor. Graag tot ziens!
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen, plezier, gezelligheid en spanning centraal staat. De Gek op Holland quiz is voor bijna iedere doelgroep geschikt! Na of voor de quiz kunnen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen Kienehoef menu en de drankjes zijn in de prijs inbegrepen.