Klompen belevingspad

KLOMPEN BELEVINGSPAD

KLOMPEN BELEVINGSPAD

Vanaf 2 pers.
Afhankelijk van route
In overleg
Koffie/thee met gebak
De Helden van Kien

Sint-Oedenrode had vroeger in de jaren ‘50 tientallen kleine en grotere  klompenmakerijen. De klomp werd gemaakt uit voornamelijk populierenhout. De teelt van deze zogenaamde ‘canidassen’ (streeknaam vanwege de herkomst van veelgebruikte, snelgroeiende populierenrassen uit Canada) met een streekgebonden afzet voor de klompenmakers, heeft daarmee ook  bijgedragen aan het prachtige populieren- en natuurgebied De Scheeken bij Boskant en het Rooise agrarische coulisselandschap met populieren langs wegen en kavelgrenzen. 
 

HET ARRANGEMENT

HET ARRANGEMENT

In dit arrangement wordt u verwelkomt met koffie/thee en een heerlijk stuk gebak bij De Helden van Kien. Vervolgens gaat u uw schoenen omwisselen tegen een paar klompen, waarna u in het park een attractief klompenpad kunt nemen met educatieve en verrassende spelelementen. In deze route is ook de kinderboerderij, geïnspireerd op het Brabants landleven, opgenomen. Hier is uiteraard de klomp op het boerenerf  een spel- en educatieonderdeel voor kinderen. 

Het klompen belevingspad arrangement is voor bijna iedere doelgroep geschikt 
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Na het afleggen van het klompen belevingspad komt u weer terug in het paviljoen De Helden van Kien en heeft u hier de mogelijkheid om een hapje te eten.  Maatwerk blok image

ZELF EEN MAATWERK
ARRANGEMENT SAMENSTELLEN?

WIST U DAT WIJ OOK
MAATWERK ARRANGEMENTEN VERZORGEN?

LAAT U HIER INSPIREREN.