Mannen tegen de vrouwen

MANNEN TEGEN DE VROUWEN

MANNEN TEGEN DE VROUWEN

Vanaf 20 pers.
3,5 uur
55,00 p.p.
3-gangen Kienehoef menu
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Humoristische spelshow waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staan. Jullie eigen Chantal Janzen leidt het vrouwenteam en de Tijl Beckand onder jullie voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. En dat is.. Moeilijker dan je denkt;)

 
CLICHÉS

CLICHÉS

Vroeger begon de strijd al, de jongens tegen de meiden. Later groeit dit uit tot mannen tegen de vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijna alles en vrouwen doen de afwas. Of kunnen vrouwen bijna alles en zouden mannen niets zijn zonder een vrouw aan hun zijde? Dat vrouwen niet kunnen kaartlezen en mannen niet over hun emoties kunnen praten, dat weet ook iedereen. Dergelijke verschillen zorgen altijd voor discussies. Daarom hebben wij de mannen tegen de Vrouwen quiz ontwikkeld, zodat de strijd tussen de mannen en vrouwen voor eens en altijd wordt beslist!

‘Mannen zijn alleskunners en vrouwen doen de afwas!’
HOE?

HOE?

Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Inleven is van levensbelang. Hoe lost de andere sexe dingen op? Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Een grote trofee die eventueel op maat kan worden gemaakt staat op jullie te wachten. Maar wie is ‘jullie’? De mannen.. Of toch de vrouwen?
We hebben veel verschillende rondes die ook in het tv-programma ‘de Jongens tegen de Meisjes’ voorbij komen. Songteksten uitbeelden, Het Dilemma Foto-spel, Het letterpakken-spel, Het Gat in een foto-spel, Het mondvaardigheidsspel, Verboden te lachen en het Relatiespel zijn een greep uit de rondes die voorbij kunnen komen. Allemaal leuke rondes waarbij heel veel duidelijk kan worden…;-), maar vooral ook heel veel gelachen kan worden!
 
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Wie gaat er koken de mannen of de vrouwen. Hier hoeven jullie je gelukkig niet druk over te maken. Tijdens, ervoor of erna kunnen jullie bij dit arrangement heerlijk genieten van een 3-gangen Kienehoef menu en zijn de drankjes (bier/ wijn /fris ) inbegrepen.