Plezier op het water

PLEZIER OP HET WATER

PLEZIER OP HET WATER

Vanaf 2 pers.
Afhankelijk van route
In overleg
Koffie/thee met gebak
De Helden van Kien

In het Streekpark Kienehoef ligt het historische park met vijvers, kinderboerderij, speeltuinen, de camping en het bijzondere paviljoen De Helden van Kien met prachtig uitzicht op de parkomgeving, aangelegd in de Engelse landschapsstijl. De vijvers bieden wij u de mogelijkheid heerlijk te rond te varen en het mooie park vanuit een ander perspectief te beleven. U kunt een rondje door het park maken met een waterfiets of roeiboot. De waterfiets of roeiboot legt u makkelijk aan de steiger, zodat u een stop kan maken bij Kinderboerderij Kienehoef.  

LOSSE PRIJZEN

LOSSE PRIJZEN

In het water liggen zowel roeiboten als waterfietsen op u te wachten. Ze worden niet vooraf gereserveerd maar op het terras kunt u met een drankje erbij rustig wachten tot er eentje vrij komt. We vragen een borg van 10 euro en u kunt kiezen voor een half uur of uur op het water. Wanneer kinderen zonder toezicht gebruik willen maken van de boten of waterfietsen dan hebben zij een zwemdiploma nodig.

De waterfiets: ½ uur voor 7,50 en 1 uur voor 15 euro

De roeiboot: ½ uur voor 6,50 en 1 uur voor 10 euro
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Bij De Helden van Kien beleeft u plezier op het water en kunt u tevens lekker komen eten en drinken. Voor u uw bootje instapt kunt u genieten van koffie of thee en een heerlijk stuk gebak. Of kiest u liever voor een smakelijke lunch? Na een uurtje gevaren te hebben legt u uw boot weer vast aan de steiger en kunt u samen met uw gezelschap nagenieten van een culinair 3 gangen diner binnen of op ons buitenterras.  Maatwerk blok image

ZELF EEN MAATWERK
ARRANGEMENT SAMENSTELLEN?

WIST U DAT WIJ OOK
MAATWERK ARRANGEMENTEN VERZORGEN?

LAAT U HIER INSPIREREN.