Wie is de rat?

WIE IS DE….RAT? - DINER AAN TAFEL!

WIE IS DE….RAT? - DINER AAN TAFEL!

Vanaf 20 pers.
4 uur
55,00 p.p.
3-gangen Kienehoef menu
Wijn, bier en fris
De Helden van Kien
Onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk diner ga je de strijd aan met je tafelgenoten. Het wie is de rat dinerspel staat geheel in het teken van puzzels, raadsel en sabotage-acties! Natuurlijk ontbreekt de gezelligheid niet, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel als team, speel slim en ontmasker de rat zo vroeg mogelijk. Wie van jullie heeft het in zich om zoveel mogelijk ‘rat-acties’ uit te voeren zonder dat de rest van het team door heeft dat JIJ nu eigenlijk de rat bent?!
WIE IS DE RAT AAN TAFEL UITLEG

WIE IS DE RAT AAN TAFEL UITLEG

Wanneer iedereen rustig zit volgt de briefing. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. Vervolgens worden de teams gevormd en kan het spel starten. De rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de rat is… Natuurlijk in het geheim!
 
De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie is de rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen.
 
LEKKER ETEN EN DRINKEN

LEKKER ETEN EN DRINKEN

Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt! Ook bij deze avond/middag  is een 3-gangen Kienehoef menu en de drankjes inbegrepen in de prijs.

‘Weet Jij De Rat Op Tijd Te Ontmaskeren?!’