logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

E-chopper rijden

Een hele leuke activiteit voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familie-uitjes of verenigingsuitjes is e-chopper rijden. Deze muisstille elektrische e-scooters zijn perfect om een mooie route af te leggen in het buitengebied van Meierijstad. Zo kun je met de e-choppers gemakkelijk richting Veghel, Schijndel, Erp, maar ook richting Liempde en Boxtel. De Helden van Kien is de startlocatie van de route en de choppers zijn te huur voor één, twee of drie uur. Uiteraard is langer ook mogelijk in overleg. Daarnaast hebben we ook routes voor je klaarliggen inclusief tijd voor een tussenstop, zodat je kunt genieten op een lekker terrasje.
 

E-chopper rijden met een smaakvolle lunch of heerlijk diner

Wil je e-chopper rijden combineren met een heerlijke lunch of diner van De Helden van Kien? Dat is zeker mogelijk! Geniet eerst van een lunch of diner en stap daarna op e-chopper of stap eerst op de e-chopper en kom daarna terug voor een lunch of diner. Wij zijn flexibel, dus laat gerust een bericht achter en we zetten de reservering in ons systeem.
 

E-chopper rijden als bedrijfsuitje

E-chopper rijden is uitermate geschikt als bedrijfsuitje! Door de samenwerking met Uitjesrooi.nl kunnen we zelfs een compleet dagprogramma maken met nog veel meer uitjes gecombineerd met eten en drinken. Heb je interesse in een leuk bedrijfsuitje of wil je een afspraak in plannen om de mogelijkheden door te nemen? Neem gerust contact op!

Content Image 1

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrische bromfiets voor 1 persoon. De choppers zijn voorzien van brede banden zodat je het echte ‘choppergevoel’ beleeft. Doordat ze elektrisch zijn, zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens muisstil. Tijdens de route kun je dus gemakkelijk met elkaar praten. Daarbij zijn de choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak!
 

Praktische informatie

De prijzen van het e-chopper rijden zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech, een route en een helm, maar exclusief borg. Deze bedraag €50,- met een maximum van €250,- per groep. Uiteraard krijg je deze borg terug als de e-chopper in orde is bij terugkomst. Verder is het meenemen van een geldig rijbewijs of brommercertificaat verplicht.
 

Uitjesrooi.nl

De Helden van Kien werkt nauw samen met Uitjesrooi.nl om de leukste groepsuitjes te verzorgen. Wil je het actuele aanbod aan groepsuitjes bekijken van Uitjesrooi.nl? Bezoek dan eens de website van Uitjesrooi.nl!


 Bezoek Uitjesrooi.nl

Doe een aanvraag