logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Luchtballonvaart

In samenwerking met Uitjesrooi.nl organiseren we luchtballonvaarten! Geniet op grote hoogte van een adembenemend uitzicht en laat je verrassen door de prachtige omgeving. Mis deze unieke ervaring niet! Op de datums 24 september en 22 oktober kun je genieten van deze bijzondere ervaring bij De Helden van Kien. Alle luchtballonvaarten staan gepland in de avonden en de totale activiteit duurt circa 2,5 uur.

Praktische informatie
Tickets voor de ballonvaart zijn gemakkelijk online te kopen in onze ticketshop. 1 ticket is geldig voor één persoon en kost €195,- exclusief servicekosten. Let wel op: het opstijgen van een luchtballon heeft sterk te maken met de weersomstandigheden. Het kan dus zijn dat de vaart op de dag zelf nog wordt afgelast. In dat geval nemen we contact op en zal de vaart verzet worden. Naast de weersomstandigheden, is er ook sprake van een minimum aantal personen per luchtballonvaart. Er moeten tenminste 8 personen deelnemen om de vaart door te laten gaan. Houd er dus rekening mee dat het geen privéballonvaart betreft, maar je gaat met een groep mensen omhoog. 

Heb je nog aanvullende vragen over luchtballonvaart? Neem gerust contact op via info@uitjesrooi.nl. Vergeet niet om jouw telefoonnummer te vermelden.

Content Image 1