Restaurant

LUNCHEN

Voor een gezellige lunch met vrienden, familie of zakelijke relaties bent u bij De Helden aan het juiste adres! Ruime keus van onze lunchkaart, een prachtig terras en een unieke omgeving zijn de ingrediënten voor een geslaagde lunch.

BORRELEN

De Helden van Kien is bij uitstek dé locatie voor een gezellige borrel! Neem plaats op ons ruime terras en laat u verassen door al het lekkers wat onze borrelkaart te bieden heeft. Ondertussen kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

DINEREN

Genieten staat hoog in het vaandel bij De Helden van Kien, daarom hebben wij een uitgebreide dinerkaart met de allerlekkerste gerechten! Of u nu vegetarisch bent, een liefhebber van vlees of vis, wij zorgen dat alles naar wens is.

KINDERKAART

Bij De Helden van Kien denken we aan iedereen; groot, klein, jong en oud. Daarom hebben wij speciaal voor de kleintjes onze kientjeskaart. Wij hebben een diversiteit aan (kleine) gerechten.
 

HELDENMOMENT

Bij De Helden van Kien bieden wij diverse Heldenmomenten aan! Een overheerlijke etagère van de High-Tea, De lekkerste bieren van de High-Beer of de frisse wijnen van de High-Wine.