Restaurant

MAGIC CABARET THEATER DINER

Terwijl de koks bezig zijn met het voorbereiden van een 5-gangen diner, verzorgen cabaretiers en magisch kunstenaars Rob & Emiel een prachtige show. Waarin magie, humor, persoonlijke aandacht en lekker eten centraal staan. Rob & Emiel zijn onder andere bekend van DWDD, Pauw & Witteman, Street Magic en The Magic Battle.

LUNCHEN

Voor een gezellige lunch met vrienden, familie of zakelijke relaties bent u bij De Helden aan het juiste adres! Ruime keus van onze lunchkaart, een prachtig terras en een unieke omgeving zijn de ingrediënten voor een geslaagde lunch.


 

DINEREN

Genieten staat hoog in het vaandel bij De Helden van Kien, daarom hebben wij een uitgebreide dinerkaart met de allerlekkerste gerechten! Of u nu vegetariër bent, een liefhebber van vlees of vis, wij zorgen dat alles naar wens is.


 

BORRELEN

De Helden van Kien is bij uitstek dé locatie voor een gezellige borrel! Neem plaats op ons ruime terras en laat u verassen door al het lekkers wat onze borrelkaart te bieden heeft. Ondertussen kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

KINDERKAART

Bij De Helden van Kien denken we aan iedereen; groot, klein, jong en oud. Daarom hebben wij speciaal voor de kleintjes onze kientjeskaart. Wij hebben een diversiteit aan (kleine) gerechten.
 

HELDENMOMENT

Bij De Helden van Kien bieden wij diverse Heldenmomenten aan! Een overheerlijke etagère van de High-Tea, De lekkerste bieren van de High-Beer of de frisse wijnen van de High-Wine.