Restaurant

BBQ-MENU

Alles bereidt van onze keramische barbecue!


 
 
 

LUNCHEN

Voor een gezellige lunch met vrienden of een lunch met uw zakelijke relaties bent u bij De Helden van Kien aan het juiste adres. In het restaurant of heerlijk in de buitenlucht op het terras. U hoeft alleen maar te genieten.

DINEREN

Genieten van elkaars gezelschap tijdens een verrukkelijk diner? Kom eten bij De Helden van Kien en maak kennis met al het lekkers dat onze streek te bieden heeft! Onze keukenhelden werken met streekproducten.

BORRELEN

Op zoek naar een plek om lekker te borrelen? De Helden van Kien biedt een uitgebreide borrelkaart met de lekkerste borrelhapjes. Schuif bij ons aan buiten op het terras en geniet van uw middag.

KINDERKAART

Bij De Helden van Kien denken we aan iedereen; groot, klein, jong en oud. Daarom hebben wij speciaal voor de kleintjes onze kientjeskaart. Wij hebben een diversiteit aan (kleine) gerechten. Bekijk de kaart hieronder.

SPECIALS

Bij de Helden van Kien hebben wij diverse specials! Een overheerlijke etagère van de High-Tea, De lekkerste bieren van de High-Beer of de frisse Portugese huiswijnen van de High-Wine.