logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Workshop houtbranden

Zoekt u een creatief arrangement voor groepen vanaf 8 personen? Dan is houtbranden misschien wat voor u! In combinatie met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige high-tea is dit 4 uur durend arrangement een gegarandeerd succes!

Content Image 31

Het arrangement

Het arrangement start met een korte uitleg over het houtbranden, waarna u zelf aan de slag gaat met het branden van een afbeelding of tekst op een houten tapasplank. Het houtbranden is voor iedereen geschikt met een leeftijd vanaf 10 jaar en creativiteit is niet nodig. Eigen teksten en/of afbeeldingen mogen natuurlijk ook zelf worden meegenomen om te branden, maar er liggen ook verschillende quotes en afbeeldingen klaar. Na het houtbranden gaat iedereen naar huis met een eigen tapasplank! Ook is het mogelijk om te branden op bijvoorbeeld een theedoos, neem daarvoor contact met ons op.
Dit arrangement is alleen mogelijk van maandag t/m zaterdag.

Lekker eten en drinken

Dit arrangement is te combineren met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige high-tea. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Enthousiast geworden? Klik hier voor een offerte aanvraag.

Stel uw vraag

Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 5