logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Archery Tag

Ben je op zoek naar een actief uitje voor jouw gezelschap? Probeer dan eens Archery Tag! Dit spel is er voor jong en oud en kun je spelen in meerdere spelvormen. Daarbij is het perfect voor jouw vriendenuitje, bedrijfsuitje, verenigingsuitje, maar ook als activiteit tijdens een sportdag voor een middelbare school.
 

Archery Tag, wat is het?

Archery Tag kan het best omschreven worden als een kruising tussen paintball en trefbal. Het grote verschil is alleen dat je het speelt met pijl en boog. Daarnaast is het hartstikke veilig. Je krijgt namelijk gezichtsbescherming en speciale pijlen.
 

Hoe speel je Archery Tag?

Archery Tag kent vele verschillende manieren om te spelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een trefbalvariant, een vlagroof of speel de variant: ‘Last Man Standing’. Keuze genoeg dus. Meer weten over de spelvormen? Neem contact op met Uitjesrooi.nl.
 

Waar speel je Archery Tag?

Je kunt Archery Tag op vele verschillende plekken spelen. Natuurlijk kun je dit spel spelen in de bossen van het Kienehoef park, maar je kunt ook kiezen om dit spel te spelen op een eigen gekozen locatie. Neem hiervoor contact op met Uitjesrooi.nl.

Content Image 219

Archery Tag met eten en drinken

Vanzelfsprekend is het mogelijk om Archery Tag te combineren met een heerlijke lunch, diner of borrel. Beleef de activiteit en ga daarna aan tafel met jouw gezelschap. Er zijn genoeg mogelijkheden om een dag vol activiteiten te beleven. Neem dus gerust contact op!
 

Archery Tag als bedrijfsuitje

Archery Tag wordt geregeld gespeeld als bedrijfsuitje. Het is namelijk een hele leuk activiteit en het is perfect als teambuilding. Je moet namelijk samenwerken met jouw team om te kunnen winnen. Heb je interesse om deze activiteit te beleven als bedrijfsuitje? Vul dan onderstaande contactformulier in en we nemen contact met je op!
 

Uitjesrooi.nl

De Helden van Kien werkt nauw samen met Uitjesrooi.nl om de leukste groepsuitjes te verzorgen. Wil je het actuele aanbod aan groepsuitjes bekijken van Uitjesrooi.nl? Bezoek dan eens de website van Uitjesrooi.nl!


 Bezoek Uitjesrooi.nl

Vraag offerte aan