logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bedrijfsuitjes in een groene omgeving

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Meierijstad op een toplocatie? Dan ben je bij De Helden van Kien aan het juiste adres! Wij bieden namelijk originele bedrijfsuitjes aan in een prachtige parkomgeving in samenwerking met Uitjesrooi.nl. Daarbij hebben ook nog eens een divers aanbod aan activiteiten en horeca. Genoeg mogelijkheden dus om een prachtige dag te beleven met jouw collega’s.
 

De leukste bedrijfsuitjes

Samen met Uitjesrooi.nl hebben we een divers aanbod aan uitjes. Zo kun je bijvoorbeeld het prachtige buitengebied ontdekken met de E-choppers. Heb je liever een actief uitje? Kies dan BumpingBall, de Boerenspelen of ontdek de groene omgeving met onze kickbikes. Daarnaast bieden we ook minder actieve uitjes aan, zoals een pubquiz of een rondleiding met gids. Er zijn dus volop uitjes voor vele doelgroepen. Ontdek het complete assortiment aan bedrijfsuitjes op Uitjesrooi.nl!

Content Image 185

Bedrijfsuitje met horeca

Bij een leuk bedrijfsuitje hoort natuurlijk horeca. Daarom bieden we verschillende aanvullingen op jouw bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan koffie met gebak in combinatie met jouw E-chopperrit. Wil je groter uitpakken, dan zijn een drie-gangen diner, een lunch, BBQ of smakelijk buffet ook perfecte aanvullingen op jouw bedrijfsuitje.
 

Bedrijfsuitje laten organiseren

Door de combinatie van De Helden van Kien en Uitjesrooi.nl kunnen we een compleet verzorgd pakket bieden en de organisatie geheel uit handen nemen. Jij geeft jouw voorkeuren en wij regelen de rest!
 

Vraag offerte aan

Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6