logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Je kunt ook thuis genieten van De Helden van Kien! Bestel jouw lunch, borrelplank, high-tea of diner gemakkelijk online en kom het afhalen.
 

Lunch bestellen Sint-Oedenrode

Bij De Helden van Kien kun je jouw lunch gemakkelijk online bestellen en komen afhalen. Ons lunchassortiment heeft een ruime keus. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke poké bowl met zalm of met kippendijenvlees . Toch een liever een broodje? Ook dat kan! We hebben diverse belegde broodjes met carpaccio, BBQ-kip, tonijn en nog veel meer.
 

Bezoek webshop;

Bestel online

Diner bestellen

Geen zin om te koken, maar wil je toch thuis kunnen genieten? Bekijk dan een ons dineraanbod. We hebben een ruime keus aan gerechten voor je klaar staan in onze webshop. Van 3-gangenmenu’s tot aan losse voor-, hoofd- en nagerechten. Kun je niet kiezen? Dan is onze proeverij of het menu van de chef ook een optie!
 

Zakelijke lunch bestellen

Uiteraard is het ook mogelijk om een zakelijke lunch te bestellen. Verras jouw gasten tijdens een vergadering of meeting op locatie met een heerlijke lunch van De Helden van Kien. Bestel deze gemakkelijk via onze webshop.

Bezoek webshop;
 

Praktische informatie

Alle gerechten worden kant-en-klaar aangeleverd. Sommige gerechten kunnen gemakkelijk worden opgewarmd in de oven. Afhalen kan 7 dagen per week tussen 11.00 en 17.15 uur. Zijn er allergieën of dieetwensen? Geef dit dan door in de opmerkingen bij de bestelling. 
 

Afhalen of bezorgen?

Bestel online!
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6