logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BumpingBall

Ben je op zoek naar een leuke, actief groepsuitje? Probeer dan eens BumpingBall! Deze activiteit is een combinatie van sport en plezier. Tijdens dit groepsuitje ga je de strijd met elkaar aan. Je krijgt namelijk een met lucht, gevulde bal om je heen en tijdens een potje voetbal probeer je elkaar zovaak mogelijk te tackelen. Door de vele botstingen ontstaan er hillarische moment, waarvan je geen genoeg kunt krijgen.  
 

BumpingBall combineren met eten en drinken

Wil je BumpingBall combineren met eten en drinken? Geen probleem! Wij regelen het graag voor je! Dankzij het mooie, grote grasveld bij De Helden van Kien kun je deze activiteit gemakkelijk combineren met een bezoek aan ons horecapaviljoen. Neem gerust contact met ons op om deze leuke activiteit te spelen.
 

Praktische informatie

BumpingBall huren kan vanaf 6 personen. Tijdens de activiteit raak je redelijk snel uitgeput. Het is dus fijn als je met meerdere personen bent, zodat je kun doorwisselen. De minimale lengte voor het spelen van deze activiet is 1.50m. 

Content Image 1

Uitjesrooi.nl

De Helden van Kien werkt nauw samen met Uitjesrooi.nl om de leukste groepsuitjes te verzorgen. Wil je het actuele aanbod aan groepsuitjes bekijken van Uitjesrooi.nl? Bezoek dan eens de website van Uitjesrooi.nl!


 Bezoek Uitjesrooi.nl

Vraag offerte aan