logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Feesten

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie voor een verjaardag, jubileumfeest, familiefeest of andere gelegenheid? Dan ben je bij De Helden van Kien aan het juiste adres. Vanwege de mooie locatie met uitzicht op de historische vijver en mooie parkomgeving, is dit de perfecte plek om een feestje te vieren!


Feestruimtes

De Helden van Kien is de perfecte locatie voor besloten feesten en partijen. De locatie is zeer geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De Helden van Kien beschikt namelijk over twee prachtige ruimtes: de Jacob Kienvleugel en Streekparkruimte. De karakteristieke Jacob Kien vleugel is gelegen aan de voorzijde van het pand. Waarbij je uitzicht hebt over de vijvers van het Kienehoef park. Tevens beschikt deze ruimte over een eigen terras, welke ook privé te maken is. De Streekparkruimte is gelegen aan de achterzijde van het pand. Deze ruimte beschikt over een eigen privéterras overdekt met een stretchtent. Daarbij biedt deze ruimte en prachtig uitzicht over onze moestuin. Geniet dus van de prachtige, groene omgeving. Ook is er een mooie binnen-buitenbeleving te creëren door de schuifwanden. Deze zijn op zomerdagen geheel te openen.


Feestarrangementen

Natuurlijk kan een goede culinaire invulling niet ontbreken tijdens jouw feest. Daarom bieden we bij De Helden van Kien verschillende mogelijkheden aan. Deze mogelijkheden variëren van een smakelijk diner tot aan een heerlijke lunch. Dit allemaal onder het genot van een lekker drankje natuurlijk.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Feest met lunch

Een feestje organiseren met een heerlijke lunch? Dat kan bij De Helden van Kien! We bieden verschillende mogelijkheden aan voor het vieren van een feest met lunch. Zo kun je kiezen voor een heerlijke Heldenlunchplank, een lunch van de etagère, een proeverij of een high tea. Al deze groepslunches zijn uitermate geschikt voor groepen.

 

 

Content Image 1

Feest met activiteit

Naast de culinaire invulling, verzorgen wij ook graag een activiteit bij jouw gelegenheid. Dankzij de samenwerking met Uitjesrooi.nl bieden we meerdere activiteiten en groepsuitjes aan. Denk bijvoorbeeld aan e-chopper rijden, De Boerenspelen, een pubquiz en nog veel. Meer weten over deze activiteiten? Bezoek dan snel Uitjesrooi.nl
 

Bezoek website


Feest met diner

Ook voor het diner zijn er vele mogelijkheden. Bij De Helden van Kien bieden we meerdere mogelijkheden aan, zoals een shared diner, een Jacobs 3-gangen keuzemenu of een Helden 3-gangen keuzemenu. Naast de smakelijke groepsdiners, bieden we ook een heerlijk borreldiner aan. Dit diner bestaat uit 5- of 6-gangen geserveerd in kleinere gerechtjes. Ook barbecues en buffetten behoren tot de mogelijkheden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan!
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Feesten bij De Helden van Kien

Offerte aanvragen