logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content image 1

Volgens Anke Beerens hebben alle helden mensen nodig die hen steunen. Die je motiveren om ‘het toch te doen’, ook al heb je zelf twijfels ofonzekerheden. Een klein duwtje in de rug isaf en toe nu eenmaal nodig. Iemand die tegen je zegt ‘je kunt het’ kan zo een groot verschil maken, aldus restaurantheld Anke.

Held Anke

Wist je dat Engelse soldaten nogal graag met Jenever borrelden en dit ‘ginniver’ noemden, wat later werd afgekort tot ‘gin’? De oer-Nederlandse drank werd meegenomen naar Engeland en daar werd de ‘gin’ vervolgens razend populair. Dit verklaart ook waarom er soms ‘Dutch Courage’ op flessen gin te lezen is. Voor de echte liefhebbers zijn de ontdekkers van het drankje vast en zeker helden.

Anke Beerens, restaurant-en terrasheld, is in ieder geval dol op het drankje, wat ze ook regelmatig serveert op het terras van De Helden van Kien. Samen met Silke van Houtum is ze ‘leidinggevende bediening’ in het restaurant, waar ze al ruim 3 jaar werkt. Niet alleen het aansturen van het personeel, maar ook de bestellingen en onder andere het maken van het rooster, horen tot de taken van Anke.

Startende helden
Samen met haar vriendinnengin-tonic’sdrinken op een terrasje, daar wordt Anke blij van. Tegelijkertijd worden degasten van De Helden van Kien blij van haar vrolijke lach en vriendelijkheid. Als je aan de slag gaat in het restaurant,helpt Anke je op weg en kun je bovendien altijd bij haar terecht met vragen. Met haar opleidingbijde ‘Rooi Pannen’ inTilburg en ruime ervaring, kun je als startende held veel van Anke leren.

Een duwtje in de rug
‘Een echte held is sociaal, vriendelijk en behulpzaam’ volgens Anke. Zelf denkt ze dan ook meteen aan haar moeder en daarnaast ook haar vriend. Alle helden hebben mensen nodig die hen steunen, die je motiveren om ‘het toch te doen’, ook al heb je zelf twijfels of onzekerheden. Een klein duwtje in de rug is af en toe nu eenmaal nodig. Iemand die tegen je zegt ‘je kunt het’ kan zo een groot verschil maken.

Het is niet de gin en ook niet de tonic die per se heel bijzonder zijn. De mix van beiden, samen met alle denkbare toevoegingen zoals vruchtjes, kaneelstokjes of een blaadje munt, dat maakt een heerlijke ‘gin-tonic’. Voeg hier eenmooi glas en een lachende Anke aan toe en je dag kan niet meer stuk.

Zie jij jezelf ook wel een gin-tonic serveren op het zonnige terras van De Helden van Kien? Of zit er een andere held in jou verstopt? Ontdek waar jouw talent zit en waar jij blij van wordt. Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6