logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

In het hart van elke held, hoe dapper ook, schuilt soms de angst om te falen. Het is een gevoel dat elke held kent, een stille twijfel die fluistert: 'Wat als ik faal?' Toch is angst geen zwakte, het geeft juist kracht om in jezelf te geloven en door te gaan. Juist dan groei je bijvoorbeeld snel door tot ‘leidinggevende bediening’, zoals Britt Avezaat.

Held Britt

In de geschiedenis zijn veel voorbeelden te vinden van beroemde helden die hun angsten hebben overwonnen. Zo zei Thomas Edison, de beroemde Amerikaanse uitvinder van onder andere de gloeilamp, ooit: ‘Ik heb niet gefaald. Ik heb gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werken’. 
 
Blijven leren
Held Britt Avezaat, leidinggevende bediening bij De Helden van Kien, vindt dat iedereen fouten mag maken. ‘Op deze manier kun je juist blijven leren’ zegt Britt. Als je ergens mee zit is het volgens Britt dan ook het beste om er niet mee te blijven lopen maar om over te praten. Met vrienden, familie of zelfs met collega’s. Bij de Helden van Kien zijn veel collega’s van Britt ook haar vrienden geworden, ze heeft hier zelfs haar vriend Jelle ontmoet. Dit komt ongetwijfeld door de gezellige sluitborrels, maar ook omdat ze inmiddels een bekend en vertrouwd gezicht is in het paviljoen.
 
Land van Kien
Al voordat ‘De Helden van Kien’ een begrip werd in Sint-Oedenrode, was Britt vaak te vinden in Streekpark Kienehoef. Het gebied dat zich nu steeds verder ontwikkelt tot ‘Land van Kien’ is ideaal voor een lange wandeling met hond Saartje. Misschien wel juist omdat De Helden van Kien niet in het centrum van Sint-Oedenrode te vinden is, vindt Britt het hier een fijne (werk)plek. 
 
Zelf woont ze in Olland, waar relatief weinig voorzieningen zijn en ook de klassen op de basisschool steeds kleiner worden. Met de groei van ‘Land van Kien’ om de hoek is Britt dus erg blij, ook is ze trots dat ze deel uit mag maken van alle ontwikkelingen rondom het paviljoen.
 
Zelfvertrouwen
Het werken in de horeca geeft een boost aan je zelfvertrouwen volgens Britt. Doordat je veel contact hebt met verschillende soorten gasten werk je aan je sociale vaardigheden en krijg je steeds meer voor elkaar, zelfs onder tijdsdruk. Ook krijg je positieve feedback en waardering van je collega’s waardoor je angst om te falen steeds kleiner wordt. Zo bén je niet alleen een held, maar voel je je ook zo. 
 
Ben jij op zoek naar een plek waar je als held kunt groeien? Zie jij jezelf ook wel hapjes en drankjes serveren op het terras bij De Helden van Kien? Of ambieer jij zelfs een functie als eerste medewerker bediening, wat een leidinggevende functie is?  
 
Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6