logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Volgens Esmee van den Hurk zijn helden vooral doorzetters en mensen die positief in het leven staan. En dus is ze zelf ook een held, net zoals haar collega’s die op een drukke zaterdagmiddag vele mensen van een lekker hapje en drankje voorzien.

Held Esmee

Waar moet een ‘echte held’ aan voldoen? Als we op Wikipedia gaan zoeken, dan lezen we dat een held vaak uitblinkt in iets. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Volgens Esmee van den Hurk, werkzaam in de bediening én op de marketingafdeling bij De Helden van Kien, zijn het in deze tijden vooral de horecaondernemers die met de Corona maatregelen te maken hebben gehad. ‘Echte helden zijn doorzetters en de mensen die positief in het leven staan’ aldus Esmee.

Al vier jaar werkt Esmee in de bediening bij De Helden van Kien. Ze koos voor deze leerzame bijbaan terwijl ze de opleiding ‘Horeca ondernemen & management’ volgde. Intussen is ze gestart met de opleiding ‘Marketing Management’ aan de Avans Hogescholen in Den Bosch en dit was meteen een reden om ook te helpen met de website, webshop en social media van het restaurant. Een win-win situatie voor zowel Esmee als De Helden van Kien.

‘Ik word er echt heel erg blij van, als ik op een zaterdag ochtend de deur van ‘De Helden’ open en er samen met mijn gezellige collega’s een top dag van ga maken. We kennen elkaar goed: we zijn hard aan het werk, maar je bouwt ook een vriendschappelijke band op.’ Vooral het overzicht houden op het terras, daar blinkt Esmee in uit. En dus is ook Esmee een held, net zoals al haar collega’s die allemaal op hun eigen manier doorzetters zijn en er alles aan doen om de bezoekers van het paviljoen te laten genieten.

Op dit moment traint Esmee voor de marathon van Utrecht, om zo geld in te zamelen voor het KWF. Alweer een heldendaad, die natuurlijk gesponsord wordt door De Helden van Kien. Want ja, stilzitten dat doen helden niet. Als je, net zoals Esmee, als held aan de slag gaat, dan blijf je je ontwikkelen en kun je je kracht altijd wel ergens voor inzetten. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook alle mensen die willen genieten van een heerlijke dag in het mooiste stukje natuur van Sint-Oedenrode.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6