logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 174

Je kunt je nooit een held voelen als je alleen bent. Ieder mens heeft een vriend, vriendin of misschien zelfs collega  nodig om tot bloei te komen in het leven. Zo komen er vaak ook dingen op je pad omdat het zo ‘had moeten zijn’. Dat geldt ook voor Gastheer Gert-Jan. ‘Via via’ kwam hij precies op het juiste moment bij De Helden van Kien terecht.

Held Gert-Jan

Je kunt je nooit een held voelen als je alleen bent. Ieder mens heeft een vriend, vriendin of misschien zelfs een collega nodig om tot bloei te komen in het leven. Zo komen er vaak ook dingen op je pad omdat het zo ‘had moeten zijn’. Dat geldt ook voor Gastheer Gert-Jan. ‘Via via’ kwam hij precies op het juiste moment bij De Helden van Kien terecht.

Breskens
We gaan terug naar het voormalige vissersdorp ‘Breskens’. De verse vis kwam hier vrijwel direct vanuit zee op je bord terecht. Gert-Jan groeide op in deze plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Zijn vader was visser, een harde werker die veel van huis was. En dus stond Gert-Jan, als oudste zoon, al vroeg aan het roer thuis. Je zou kunnen zeggen dat hij toen al de rol van gastheer op zich nam.

Ergens bij horen
Een horecaopleiding en bijbaantjes in cafés en restaurants, bleken bij Gert Jan te passen. Dat gold niet voor het wonen in Zeeuws-Vlaanderen. Al vroeg merkte Gert-Jan dat dit niet de plek was waar hij heel zijn leven zou blijven wonen. Al woonde hij dicht bij steden zoals Gent en Antwerpen, toch voelde Gert-Jan zich meer thuis in het Brabantse Land. Daar leerde hij zijn partner kennen en begon 32 jaar geleden een nieuw avontuur. In Sint-Oedenrode op de Kienehoef om precies te zijn. Al deze jaren is hij werkzaam geweest in de Sales in Signing-Industrie. Toch lonkte stiekem nog altijd de passie voor het samenbrengen van mensen in een gemoedelijke of feestelijke sfeer.

Gert-Jan werkt sinds enkele maanden als Gastheer bij de Helden van Kien. Zoals voor iedereen geldt, kunnen we zijn functie omschrijven als ‘held’. Als Gastheer begeleidt Gert Jan namelijk allerlei evenementen, van klein tot groot, van A tot Z. Of het nu om een bruiloft gaat of een vergadering, het zijn telkens weer momenten waarop mensen samen komen met specifieke wensen en behoeften. Hoe fijn is het dan, als een held met veel levenservaring met je meedenkt. 

Rots in de branding
Voor Gert-Jan is zijn vader een held. Niet alleen omdat hij hard heeft gewerkt op zee, waar hij het ene moment op het dek vis binnen haalde en deze op het andere moment fileerde en aan land bracht, maar vooral ook omdat hij hem nu nog steeds een beetje helpt. Het maakt niet uit of je elkaar elke dag ziet of niet, je kunt een enorm sterke band met andere mensen voelen, zodat je in feite nooit alleen bent.

Wil jij een babyshower organiseren? Zoek je de perfecte locatie voor een teambuilding activiteit of vergadering middenin een gigantisch groen park? Ga je trouwen of geef je een feest om het leven te vieren? Waar mensen samen komen, denkt Gert-Jan graag met je mee.


Neem voor alle evenementen, van klein tot groot, contact op met De Helden van Kien via 0413-322598.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6