logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Jürgen is een ‘mensen-mens’. Hij is blij als het met andere mensen goed gaat. ‘Bij mij krijg je niet 1 kans, maar wel tien en daarna nog eentje’, aldus Jürgen, chef-kok en bedrijfsleider bij ‘De Helden van Kien’. Ook als je een ‘rugzakje’ of een beperking hebt, krijg je bij ‘De Helden van Kien’ zo steeds weer de mogelijkheid om te blijven groeien.  

Held Jürgen

Wie ooit bij ‘De Helden van Kien’ heeft gegeten, kent ongetwijfeld de ‘heldenburger’. De hamburger is ‘home made’ en afkomstig van de brandrode runderen, die van nature in dit gebied thuis horen. En dat niet alleen. Het broodje is ook rijkelijk belegd met ei, spek, kaas, ui en tomaat.
 
De ‘heldenburger’ is dus niet zomaar een broodje hamburger. Er is aandacht besteed aan alle ingrediënten, die los van elkaar prima smaken, maar vooral samen echt het verschil maken. Met helden werkt het precies zo. Alleen kun je misschien sterk zijn, maar samen ben je nog sterker. 
 
Jürgen Geens, chef-kok en bedrijfsleider bij ‘De Helden van Kien’ ziet elke dag met eigen ogen hoe alle helden in en rondom het restaurant de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. In ‘Het land van Kien’ krijgt namelijk iedereen de kans om te groeien. 
 
Mensen-mens
Jürgen is een ‘mensen-mens’. Hij is blij als het met andere mensen goed gaat. ‘Bij mij krijg je niet 1 kans, maar wel tien en daarna nog eentje’, zegt Jürgen. Ook als je een ‘rugzakje’ of een beperking hebt, krijg je bij ‘De Helden van Kien’ zo steeds weer de mogelijkheid om te blijven groeien. Net zoals bij zijn grote held, zijn eigen moeder, is niks te veel voor Jürgen.
 
Dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, vindt Jürgen dus enorm belangrijk. Net zoals lekker eten, wat logisch is als je chef-kok bent, maar vooral ook als je Belgische roots hebt. Zo is hij maanden bezig geweest om de perfecte friet te kiezen voor het restaurant, waarbij al het personeel steeds weer mocht proeven. 
 
Je thuis voelen
We kunnen met zekerheid zeggen dat de van oorsprong Belgische chef-kok van De Helden van Kien zich thuis voelt in het gelijknamige ‘Land van Kien’. Zo neemt hij op zondag vaak zijn kinderen mee naar het paviljoen, die er intussen ook de weg weten en zich net zo thuis voelen als de helden die er werken. 
 
Ondanks dat Jürgen op culinair gebied wil blijven vernieuwen en verbeteren, zal de vertrouwde heldenburger niet snel van de kaart verdwijnen. Toch heeft het bekende broodje, voorheen geserveerd met een Italiaanse bol, intussen plaats gemaakt voor een meer luchtige variant. Simpelweg omdat de ‘oude’ heldenburger net iets te machtig bleek. En zo blijkt dat zelfs een succesrecept door kan groeien tot nog iets mooiers. 
 
Wil jij een keer koffie drinken met Jürgen en zo samen bekijken welke heldenrol jij in of rondom het restaurant ‘De Helden van Kien’ kan vervullen? Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.  

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6