logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

In het leven hoppen we van de ene verwachting naar de andere. Thuis en op het werk. Als je sales & event Held bent, zoals Kim van Gorkum, heeft elke bruiloft, feest, vergadering of koffietafel weer een ander verhaal, met steeds andere verwachtingen. Als je dan het vertrouwen krijgt om het plaatje te laten kloppen, kun je verwachtingen gaan overtreffen. En dat maakt je een echte held. 

Held Kim

Sinds De Helden van Kien in 2016 haar deuren opende, is sales & events Held Kim al van de partij. Zo werkte ze het eerste jaar als leidinggevende bediening en is vanuit daar doorgestroomd naar kantoor als sales-, event-en officemanager. Kim gaf aan door te willen groeien, waarna ze onder andere een opleiding op het gebied van officemanagement kon volgen.

Het leven is een feest
Sales gesprekken voeren, offertes uitwerken, factureren etc. Elke werkdag is anders voor Kim en daar wordt ze blij van. Met ‘Land van Kien’ in haar achtertuin, zit ze hier precies goed en maakt ze van haar eigen leven ook een feestje. Ze hoopt snel te kunnen starten met de bouw van haar eigen huis in het buiten gebied om zo nog meer te kunnen gaan genieten van de rust en natuur die Land van Kien te bieden heeft. Maar vooral ook van haar dochtertje van 1,5 jaar, voor wie Kim natuurlijk ook een held is.

Geluk zit in de kleine dingen
Business coach Kelly Weekers is een voorbeeld voor Kim vanwege haar nuchtere en positieve manier van denken. Dat het geluk in de kleine dingen zit, dat weten we allemaal wel. Maar soms moet je er even aan herinnerd worden, als je bijvoorbeeld iets te veel aan het piekeren bent. Want ja, we hebben nu eenmaal veel verwachtingen in het leven. Zelfs helden kunnen balen als iets even niet goed gaat en dan is het fijn als een andere held je weer de goede richting in stuurt. Door gewoon even te zeggen: ‘dank je wel, het feest was echt top’ of door samen een drankje te drinken na een avond hard werken.

Zie jij jezelf gezellig hapjes en drankjes serveren op een feest bij De Helden van Kien? Of zit er een andere held in jou verstopt? Ontdek waar jouw talent zit en waar jij blij van wordt. Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een helden daad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6