logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Lou Seegers werkt al ruim 2 jaar bij de Helden van Kien. Hij zag een vacature voorbij komen op social media, startte als afwashulp en stroomde daarna door naar de keuken. Nu kom je Lou vooral tegen in de bediening op feesten en partijen in ons paviljoen.
 

Held Lou

Lou Seegers werkt al ruim 2 jaar bij de Helden van Kien. Hij zag een vacature voorbij komen op social media, startte als afwashulp, stroomde daarna door naar de keuken, om vervolgens in de bediening aan de slag te gaan. ‘Nu zul je Lou vooral tegen komen op feesten en partijen bij De Helden van Kien. Dat vindt hij in ieder geval het leukst om te doen. Echt iets voor de gasten betekenen door een praatje en een grapje te maken en er zo voor zorgen dat het feest voor iedereen geslaagd is.

Familiebedrijf
Volgens Lou ben je echt een held als je een goede binding hebt met het bedrijf waar je werkt en zo bewust iets bijdraagt. Dit heeft hij van huis uit meegekregen. Zijn vader nam op zijn 24e namelijk een modezaak over en Lou is middenin dit familiebedrijf opgegroeid. Nu Lou zelf wat ouder is, realiseert hij zich hoe dapper deze keuze is geweest. Zijn vader is daarom ook echt een held volgens Lou. Niet alleen als ondernemer, die dit bedrijf enkele jaren geleden ook nog eens volledig opnieuw heeft ingericht, maar vooral als vader. ‘En niet alleen omdat hij lekker kan koken’, zegt Lou.
 
Het leven is een feest
Je kunt een bedrijf of een gezin ook wel vergelijken met een feestje, waarbij je hoopt dat iedereen het naar z’n zin heeft. Je bent een team en iedereen levert een bijdrage op zijn of haar eigen manier om er samen een succes van te maken. Samen plezier hebben en tegelijkertijd iets moois opbouwen, dat lukt alleen als iedereen zijn plek heeft gevonden.
 
Zo werkt de één het liefst in de keuken van De Helden van Kien, waar de ander liever champagne serveert. En waar de één liever zijn handen uit de mouwen steekt op het land, heeft de ander een fijne dag als de personeelsplanning weer rond is. Lou is één van de vele helden die fluitend naar het werk gaat, om niet alleen zichzelf, maar ook anderen weer een fijne dag te bezorgen.
 
Ben jij op zoek naar een plek waar je altijd een held bent, ongeacht je functie? Zie jij jezelf ook wel hapjes en drankjes serveren op feesten bij De Helden van Kien? Of ambieer jij misschien een functie als eerste medewerker bediening, wat een leidinggevende functie is?  
 
Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6