logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

In ‘no time’ doorgroeien van keukenhulp naar zelfstandig werkend kok, dan ben je echt een held.

Held Robbie

Een held is niet altijd zichtbaar. Misschien zijn echte helden wel 'gewoon' mensen die niet zo opvallen. Omdat ze niet alleen aan zichzelf denken, maar vooral een twinkeling in hun ogen krijgen omdat ze anderen zien genieten. ‘Echte helden zijn de mensen die weten wat een ander nodig heeft’, zegt Robbie van den Brand, zelfstandig werkend kok bij De Helden van Kien in Sint-Oedenrode.

Hij was 18 jaar toen een vriend van Robbie hem vroeg om eens een dag mee te draaien bij De Helden van Kien. Omdat hij zich snel thuis voelde, startte Robbie niet veel later als keukenhulp in het restaurant midden in Streekpark Kienehoef. In twee jaar is Robbie zelfs doorgegroeid tot zelfstandig werkend kok. Je vindt deze held dan ook bijna elke dag in de keuken van De Helden van Kien.

In de ‘koude keuken’ is Robbie helemaal in zijn element. Een broodje carpaccio, een poke bowl met verse zalm, of een clubsandwich kip, ze worden met heel veel liefde bereid. ‘Maar het leuke aan mijn baan hier is vooral dat je ook zomaar ineens meedenkt over een extra keuken of helpt bij de groenvoorziening in het park’ zegt Robbie. Tijdens de lockdowns in de afgelopen jaren hebben alle medewerkers, ook wel ‘de helden’, nooit stil gezeten. Iedereen mag meedenken en iedereen wordt gezien.

Als je bij De Helden van Kien werkt, ben je dus niet zomaar een medewerker. Je bent ook echt zelf een held. Volgens Robbie zijn echte helden juist die mensen die weten wat een ander nodig heeft. De mensen die een ander motiveren of dat duwtje in de goede richting geven. Dit is precies het gevoel dat Robbie krijgt tijdens zijn werk. ‘Je bent echt onderdeel van een team, met heel veel ruimte om mee te denken. Daar krijg ik heel veel energie van.’

Zit er ook een held in jou verstopt? Ontdek waar jij in uitblinkt en waar jouw superpower zit. Misschien blijk je, net zoals Robbie, wel een echte keukenheld te zijn. Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu in de bediening staat, maaltijden bezorgt of mee helpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6