logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Wie start als ‘afwasheld’ bij De Helden van Kien kan zomaar een held in de bediening worden, zoals Sen. In en rondom de Helden van Kien, is het niet moeilijk om werk te vinden dat bij je past en om steeds weer nieuwe dingen te proberen.

Held Sen

Klassieke helden zoals Superman zijn anders dan normale mensen. Maar ja, wat is ‘normaal’? Volgens Sen Heijckmann, afwashulp en nu ook werkzaam in de bediening van De Helden van Kien, zijn echte helden gewoon mensen die iets voor een ander doen zonder er iets mee te bereiken, of er zelf beter van te worden. Dus ja, ben je dan normaal of juist toch een (super)held?
 
Sen zit op het VWO van het Heerbeeck college in Best. Dat is best een eindje fietsen vanuit Sint-Oedenrode, dus spaart hij voor een scooter. Stilzitten, daar houdt hij niet van. Daarom hockeyt Sen ook en gaat hij heel graag skiën met familie en vrienden. Het leukste aan zijn bijbaan bij De Helden van Kien vindt hij de gezelligheid. Sen is echt een sociale jongen, hij vindt het fijn om samen te werken met andere mensen, dus hij zit hier helemaal op zijn plek. In de keuken van het restaurant hangt namelijk een super gezellige sfeer. Het is ook hard werken, maar dat vindt Sen alleen maar fijn. 
 
Wie start als ‘afwasheld’ kan zomaar een held in de bediening worden, zoals Sen. Net zoals bij bekende helden, is het bij De Helden van Kien altijd mogelijk om werk te vinden dat bij je past en om steeds weer nieuwe dingen te proberen. Spiderman was ook gewoon een student met een bijbaantje en ook de ‘gewone’ Harry Potter bleek dapper genoeg om zijn kracht op de juiste manier in te zetten. 
 
Het zal je niet verrassen dat Sen juist zijn opa een echte held vindt. Niet Arnold Schwarzenegger of Max Verstappen, maar gewoon de liefste opa die er bestaat. De opa die hem naar school brengt in Best als het regent en mee heeft geholpen bij het bouwen van hun huis. Daar hoeft opa niets voor terug te hebben, hij is gewoon super blij om samen te zijn met zijn kleinzoon. ‘Het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken en die heldhaftig zijn’ aldus Sen. En dus ben je als afwashulp ook een superheld.
 
Zit er ook een held in jou verstopt? Ontdek waar jij in uitblinkt en waar jouw superpower zit. Misschien ben je, net zoals Sen, wel een echte afwasheld. Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu in de keuken staat, maaltijden bezorgt of mee helpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6