logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Held Simone

Een held op sokken of op hakken? Wat voor held je ook bent, als je maar met beide benen op de grond staat. Simone Kerkhof – van Mierlo, Sales Event & Officemanager bij de Helden van Kien - raakt niet snel uit balans. Met een berg ervaring en een super strakke planning, begeleid ze jaarlijks honderden gasten bij hun belangrijke dag. Of het nu een bruiloft, jubileum, uitvaart of zakelijk evenement is, Simone denkt van A tot Z met alle gasten mee. 

Zo vader zo dochter 
Simone lijkt veel op haar vader. Weinig woorden zijn voor hun beide genoeg om elkaar te begrijpen. De denkwijze, verantwoordelijkheid en hands-on mentaliteit van Simones vader zijn altijd een inspiratie voor haar geweest. Met hard werken kun je veel bereiken in het leven en daar geniet Simone enorm van. Ook haar man Bjorn heeft namelijk een prachtig bedrijf opgebouwd met zijn doorzettingsvermogen, volhardendheid en enthousiasme. Zo herhaalt de geschiedenis zich, want Bjorn is op zijn beurt weer een voorbeeld voor zijn dochters en dit maakt ook hem een held.  

Held op sokken 
Een held op sokken is iemand die zich dapper voordoet maar in werkelijkheid niets durft. Hoe fijn is het dan als er iemand (op hakken) voorbij komt die je aan de hand meeneemt? Simone vindt vooral het menselijke contact heel belangrijk in haar werk. ‘Mensen komen bij mij terecht voor een belangrijke dag, dus de drempel moet laag zijn.’ Ruim 30 bruidsparen spreekt ze per jaar en elke keer weer krijgt ze het vertrouwen om alles tot in de puntjes te verzorgen.  

Elke dag feest 
Op het moment dat Simone haar gasten enthousiast ziet worden, zodra ze naar het paviljoen en omliggende park komen kijken, voelt ze zich een echte held. ‘Ik voel me op dat moment echt trots op wat hier allemaal mogelijk is’ aldus Simone. Zo is het niet alleen voor haar gasten, maar voor Simone zelf ook vrijwel elke dag feest.  
 

Ben jij op zoek naar een plek waar je als held kunt groeien? Zie jij jezelf ook wel hapjes en drankjes serveren op een feest bij De Helden van Kien? Of werk jij liever achter de schermen, in de keuken? 
 
Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien. 

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6