logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Held Wouter

Hoe oud moet je zijn om een held te worden? Heb je hiervoor levenservaring nodig of kun je ook als held geboren worden? Wouter van Nuland werkt al sinds zijn 16e bij De Helden van Kien. Al vrij snel bleek dat hij als leidinggevende helemaal op zijn plek zit. Ook al is Wouter nog jong, hij heeft nu al bijzonder waardevolle ervaring opgedaan als held. 

Tevreden, dankbaar, geen gezeur 
Hoe blijf je rustig als heel het terras vol zit op een drukke zondagmiddag? Je kijkt even naar je collega’s en ziet dat zij ook alles op alles zetten om te zorgen dat alle gasten genieten en blij naar huis gaan. Uiteindelijk wil iedereen tevreden en dankbaar haar huis gaan, zonder gezeur. Dit zijn precies de woorden van één van de helden van Wouter, zijn opa.  

Altijd een mooie sluitborrel 
‘Hoe hectisch de dag ook is geweest, er is altijd een gezellige sluitborrel met alle collega’s’ geeft Wouter aan. Je sluit de dag samen af en laat de drukte weer achter je. Het heeft geen zin om dan nog in discussie te gaan over wat er beter had gekund want je hebt allemaal je best gedaan.  

Het werken in de horeca is ontzettend waardevol, omdat je met heel veel verschillende mensen om leert gaan. Er wordt veel van je gevraagd, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Niet alleen leuke collega’s, maar vooral ook sociale vaardigheden. Hoe maak je een grapje aan tafel? Hoe blijf je jezelf en zorg je er toch voor dat de gast koning is? Maar je leert ook doorzetten, wat je helpt om positief in het leven te staan. En wat is er nu waardevoller dan dat? 

Ben jij op zoek naar een plek waar je als held kunt groeien? Zie jij jezelf ook wel een borrelplank serveren op het terras van De Helden van Kien? Of werk jij graag op feestjes en partijen? 
 
Wij helpen je om precies dat werk te vinden dat bij je past. Of je nu op het terras werkt, maaltijden bezorgt of meehelpt in het park, er is altijd wel een heldendaad te verrichten bij De Helden van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6