logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content image 1

Volgens Rob & Roel Jansen is iedereen op zijn eigen manier een held. Of je nu iets voor jezelf of voor een ander doet. Voor je eigen straat of voor een groter leefgebied. Wat je ook doet, het is altijd goed als je je gezonde boerenverstand maar gebruikt.

Helden Rob & Roel

Iedereen is op zijn eigen manier een held. Of je nu iets voor jezelf of voor een ander doet. Voor je eigenstraat of voor een groter leefgebied. Wat je ook doet, het is altijd goed als je je gezonde boerenverstandmaar gebruikt.

Wij zijn Rob & Roel Jansen en wij willen alle helden de ruimte geven om zich te blijven ontwikkelen, bij De Helden van Kien en in de veelzijdige en groene omgeving van Land van Kien. In en rondom Streekpark Kienehoef & Hoeve Arbeidslust staat ‘verbinding’centraal, juist door de mensen die met veelplezier en voldoening hun werk doen.

Boeren van nu
Je mag ons ‘ondernemers’ of ‘verbinders’ noemen, maar liever nog ‘boeren van nu’. Wij willen ‘vooruit naar vroeger’, samen met alle helden die bij ons werken.Van huis uit hebben we meegekregen om midden in de (Rooise) samenleving te staan, om op een natuurlijke manier mensen met elkaar te verbinden en zo iets moois achter te laten. Wij denken niet in hokjes. In plaats daarvan planten wij liever zaadjes, zodat niet alleen het groente en fruit, maar vooral ook de mensen kunnen ‘groeien en bloeien’. Zo is ‘De Helden van Kien’ ontstaan, maar onze droom is intussen nog verder door gegroeid tot ‘Land van Kien’.

Jacob Kien
Meer dan twee eeuwen geleden droomde Jacob Kien al van een plek waar men kon genieten van de mooie, groene omgeving van Sint-Oedenrode en haar streekproducten. En precies op deze plek hebben wij het ‘boer zijn’ nieuw leven in geblazen. Wij willen het buitengebied bijzonder maken, samenwerken en echt wat toevoegen aan onze leefomgeving. Van de afwashulp tot de gepensioneerde vrijwilliger, alle helden zijn welkom bij ons en kunnen op hun eigen manier een bijdrage leveren. Samen laten we de droom van Jacob Kien tot leven komen en zetten we zelfs nog een stapje extra, door het op onze eigen manier te doen.

‘Ge kunt ‘t ook niet doen’
Heb je een vraag, dan krijg je een antwoord. En als wij het antwoord niet weten, dan kennen we wel iemand die ons verder kan helpen. Zo gaan wij te werk. We zetten onze ervaring in, maar gebruiken vooral, gewoon en eenvoudig, ons boerenverstand. Als broers vullen we elkaar aan, juist omdat we zo verschillend zijn. Wat we beloven, dat doen we. Dus als we zeggen dat hier plek is voor alle helden, dan doen we er alles aan om iedereen die ruimte ook te bieden.

Twijfel niet om ons aan te spreken, als je deel uit wilt maken van onze droom. Want ook al ben je nu al een held, je gaat je ook echt zo voelen, als jouw talent de ruimte krijgt om te groeien en bloeien in Land van Kien.

Overige vacatures

Kom werken bij ons
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 6