logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Pop&Colour Festival 2023

Pop&Colour staat garant voor een bonte mix van muziek, kunst, creativiteit en lekker eten en drinken. Vooral kinderen, jongeren en aanstormend talent krijgen de ruimte om zich te laten zien. Op het hoofdpodium schitteren de jonge bands van Pop&Co bandcoaching, terwijl het Heldenpodium ruimte biedt aan dans, toneel, kleinkunst en muziek. De creatieve markt vult het terrein met kleurrijke kraampjes van creatieve ondernemers en (kinder) activiteiten, waar je heerlijk rond kunt struinen om vervolgens met een hapje op het terras of een drankje in het gras te genieten.  ’s Avonds wordt het festival afgesloten met een fantastische slotact. Aan dit succesvolle recept zullen dit jaar ook een aantal nieuwe ingrediënten worden toegevoegd, waarover later meer. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Praktische informatie
Datum: zondag 18 juni 2023
Tijden: 12.00 tot 22.00
Entree: gratis

Dit evenement maakt deel uit van RooiVerbeeldt. Meer weten over dit weekend? Bekijk dan snel de website!

Content Image 1

Vaderdag arrangementen
Ook dit jaar valt het Pop&Colour Festival tegelijk met Vaderdag. Daarom slaan De Helden van Kien en het Pop&Colour Festival de handen ineen voor twee speciale Vaderdag arrangementen. Deze twee arrangementen kun je alvast kopen in onze ticketshop tegen een speciale aanbiedingsprijs. Na betaling ontvang je de tickets in de mailbox, deze tickets kun je vervolgens weer verzilveren bij de muntenverkoop op het festivalterrein.

Gezinsarrangement  
Het gezinsarrangement bestaat uit een 1 borrelplateau, 10 consumptiebonnen en 2 passe-partouts. Met deze passepartours kunnen kinderen het festival afgaan en allerlei activiteiten beleven. Daarnaast zit er bij een passe-partout één glaasje ranja en één ijsje.

Normale prijs: €55,-
Aanbiedingsprijs: €47,50 ex. servicekosten

Vaderdag arrangement 
Het vaderdag arrangement bestaat uit 1 borrelplateau en 10 consumptiebonnen. 

Normale prijs: €45,-
Aanbiedingsprijs: €37,50 ex servicekosten