logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de natuur? Zoek dan niet verder! De Helden van Kien is een pérfecte vergaderlocatie in Brabant. Op deze inspirerende vergaderlocatie zijn er volop mogelijkheden, vanwege de vele vergaderruimtes, arrangementen en vergaderfaciliteiten. Door de mooie ligging in Streekpark Kienehoef en de samenwerking met Uitjesrooi.nl zijn er ook volop mogelijkheden voor een activiteit.
 

Vergaderruimtes

Wij bieden meerdere vergaderruimtes, waar je kunt vergaderen. Zo kun je terecht in onze sfeervolle Streekparkruimte, waar je uitzicht hebt op de natuurrijke moestuin. Daarbij beschikt deze ruimte zelfs over een eigen terras. Naast de Streekparkruimte, bieden we ook de Jacob Kienvleugel. Deze vleugel begeeft zich aan de rechterzijde van het pand en geeft uitzicht op het terras en water.
 

Vergaderarrangementen

Bij De Helden van Kien bieden we meerdere vergaderarrangementen aan variërend van 4 tot 12 uur. Kies bijvoorbeeld voor een 4-uurs vergaderarrangement met lunch, boek een 8-uurs vergaderarrangement met lunch en na-borrel óf reserveer het 12-uurs arrangement. Uiteraard zijn deze arrangementen ook nog eens naar wens aan te passen.


 Boek nu
Content Image 1

Vergaderfaciliteiten

Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief verschillende vergaderfaciliteiten. Zo zit er bij ieder vergaderarrangement onbeperkt bonenkoffie, thee, mineraalwater en een lekkernij. Daarbij krijg je een complete vergaderkoffer met post-its, notitieblokken, (markeer)stiften, rekenmachine en meer. Tot slot, is ieder arrangement ook voorzien van een flip-over, smartboard van minimaal 70 inch, snelle wifi en gratis parkeren. 
 

Vergaderen met activiteit

Naast de verschillende arrangementen en vergaderfaciliteiten, is jouw vergadering ook aan te vullen met activiteiten. Na een lange vergadering is het natuurlijk fijn om er even op uit te gaan met de e-chopper, kickbike of huur een bootje. Na deze activiteit kun je jouw vergadering weer vervolgen of genieten van een lunch of diner.
 

Boek nu