ONZE HELDEN

DE HELDEN VAN KIEN

DE HELDEN VAN KIEN

Jacob was een wijze man en wist: dromen realiseer je niet alleen. Dat doe je met elkaar. En in elke droom heb je helden nodig. Passievolle mensen die het doen, het durven en dromen waar maken. Die zich aan elkaar verbinden en er het mooiste van maken. Want Helden maken het verschil. DIT zijn de Helden van Kien: 
LOKALE HELDEN

LOKALE HELDEN

De lokale leveranciers zijn onze Lokale Helden. Zij werken met aandacht en liefde met hun eigen natuurlijke producten en leveren kwaliteit. Hún producten vormen de basis van onze menukaart. Puur van het land, het beste brood van de bakker, het lekkerste vlees van de slager. Ze werken op het land waar Jacob hun voorouders hetzelfde werk zag doen. 'Helden' noemde hij ze toen al. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarnaast voegen wij er een aantal aan toe. Want ook de beheerders van park De Kienehoef en de kinderboerderij mogen met recht helden genoemd worden.  
KLEINE HELDEN

KLEINE HELDEN

De kinderen zijn onze 'Kleine Helden'. Onze kleinste gasten vinden bij De Helden van Kien een heerlijke vrije plek, waar ze keer op keer naar terug willen keren, net als in de hoogtijdagen van De Kienehoef, toen mensen genoten van het zwembad, roeivijvers en het wandelpark. We willen dat kinderen datzelfde enthousiasme laten voelen en hopen dat zij hun liefde voor het gebied weer doorgeven aan nieuwe generaties. Dromen die je waarmaakt, leven generaties lang door. 
CULINAIRE HELDEN

CULINAIRE HELDEN

Mooie, verse streekproducten vragen om Culinaire Helden. Een keukenbrigade die weet hoe je verse producten tot haar recht laat komen. Onze Culinaire Helden verrassen met bijzondere gerechten, bouwen mee aan eeuwenoude, Rooise culinaire tradities of genieten er van. De vroegere Culinaire Helden wisten zich wel raad met al dat heerlijke eten en drinken. Geïnspireerd door al het mooie van Sint-Oedenrode ontstond het 'Slukske 55'. Een oude, ambachtelijke likeur, gemaakt volgens geheim oud-Roois recept. En daarvan genoot de lokale bevolking volop! Wie weet wat onze hedendaagse Culinaire Helden ons zullen brengen. De inspiratie hangt er nog steeds volop... 
ONZE HELDEN

ONZE HELDEN

De werknemers zijn 'Onze Helden'. Dit zijn de mensen die de basis van De Helden van Kien dragen. Sint-Oedenrode heeft een rijke historie van horecapersoneel die kundig hun vak of passie uitoefenen. Kon je vroeger terecht bij het Theehuis van de familie Schlösser.... tegenwoordig kan dat bij de Helden van Kien. Want de Brabantse gastvrijheid, ja, die zit in onze genen. Wij houden die traditie trots in ere door ons te verbinden met vakmensen en hen te waarderen.